Menus

 

Menu à choix 70.00

Servi uniquement à partir de 6 convives minimum et pour l'ensemble de la table.

Menu à commander deux jours avant la réservation.

Starter

Scottish salmon tartare served with virgin tomatoes and mixed green salad

Duck foie gras terrine served with spiced fig compote

Main course

Nant d’Avril chicken ballotine served with a sweet curry emulsion

Roasted Scottish salmon tournedos served with a sweet pepper coulis

Dessert

Chocolate mousse

"Tiramisu" flavored with Amaretto

 

Menu Chasse 80.00

Servi uniquement à partir de 6 convives minimum et pour l'ensemble de la table.

Menu à commander deux jours avant la réservation.

Chef's appetizer

Starter

Basil prawns served with Greek-style vegetables

Dessert

Chestnut panna cotta, pear coulis

 

Menu Gourmet 95.00

Servi uniquement à partir de 6 convives minimum et pour l'ensemble de la table.

Menu à commander deux jours avant la réservation.

Chef's appetizer

Starter

Marinated sea bass tartare served with citrus fruit, olive oil sauce and mixed green salad

Dessert

Molten chocolate cake with vanilla ice cream